Human Dialog, forside   Prossess Partner: rådgivning, strategi, marked og organisasjon  
 
     
•  Om oss
•  Referanser
•  Tjenester
•  Menneskene
 
 
 
 
•  Boken vår
•  Kontakt
space

Menneskene

Ressurspersonene i Human Dialog har bred erfaring innenfor våre fagområdene og har høyere utdannelse fra høyskole og universitet. Vi har et levende fagmiljø som har tett kontakt med markedet og kjenner til hva som rører seg der.


Vi ønsker å ha gode og nære relasjoner til kundene våre gjennom åpen og ærlig dialog. Våre medarbeidere har jobbet med mennesker i ulike livssituasjoner og har dermed både kunnskap om og erfaring med mellommenneskelig dialog. Vi har alle hatt mulighet for utsikt til innsikt, og har lært mye om det å gjennomgå omstilling og endring, jobbe i prosjekt, lede andre, lede seg selv og mestre (og ikke mestre) stress. Denne kunnskapen bruker vi i møte med våre kunder.


Anne Horne, er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole. I tillegg har hun en Cand.mag grad innen arbeidslivspsykologi fra Universitetet i Bergen. Anne Horne er daglige leder i Human Dialog.

Gjermund Havstad, har en Cand.mag grad med administrasjons- og organisasjonsvitenskap, arbeislivspykologi og pedagogikk. Han arbeider med en mastergrad i adm.org.


Anita Horvei Henriksen, er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole. I tillegg er hun utdannet offiser innen økonomi og administrasjon ved Sjøkrigsskolen.


Grethe Førde, er utdannet fysioterapeut fra Høyskolen i Bergen. I tillegg er hun utdannet massasjeterapeut og fotsoneterapeut.


Åge Homleid, har hovedfag innen kreativitetsutforming 
space space